woensdag 18 november 2009

Een bakkie troost...Dit doosje heb ik gemaakt voor iemand die het momenteel moeilijk heeft. Ik heb er een zakje koffiepads in gedaan, vandaar de titel "bakkie troost". Ik ben niet zo goed in peptalks, maar wilde haar toch laten weten dat ik aan haar denk, en dat ze als ze het ff niet meer ziet zitten, bij me kan komen voor een bakkie troost of een schouder... Ze vertelde me laatst dat ze haar woonkamer wil veranderen, met wat donkerpaarse, auberginekleurige accenten, dus leek me de serie "Wisteria" wel een hele bijpassende... en ik vind die kleurtjes zelf ook heel mooi.
Leuk dat je weer ff langs kwam!
Groetjes, Anja

3 opmerkingen:

 1. Mooi doosje! Heb jij je 'koffertje'al af? Ik bijna! ff wat schoentjes afmaken en dan kan ik verder......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. bedankt voor het complimentje. nee, die van mij is ook nog niet af. hij wordt wel leuk, maar op de één of andere manier roepen andere projecten ook... haha.
  groetjes, anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo hier ben ik dan hoor, ben ook gelijk maar ff volger geworden. Wat n leuke dingen heb je al gemaakt zeg. En indd je bakkie troost is ook heel erg mooi zeg. Je vriendin zal vast blij zijn met zo'n mooi kado. Toevallig ben ik zelf nu ook bezig met n soort van oppeppertje als ik het af heb dan zet ik t wel op mn blog.
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen