vrijdag 7 mei 2010

en nu een... kerstkaartje....


hallo alweer!
ik geloof dat dit mijn 1e kerstkaartje voor dit jaar is. voor sommigen misschien een beetje vroeg, anderen maken ze het hele jaar door. ik was laatst bij Simpel-Scrappen en daar zag ik deze gave cardkit liggen en die MOEST gewoon met mij mee... Goh, daar heb ik anders toch nooit last van...haha. ik had er al vrij snel deze kaart mee gemaakt, maar meestal freubel ik 's avonds en dan is het weer geen goed licht om in te kleuren. dan gaat het een laadje in, en voordat het daar weer uit komt... maar goed, nu is hij dus echt af. op naar de volgende 60 of zo die we ieder jaar weer nodig hebben...
oh ja: het papier is van Bo Bunny en heet Snowy Serenade. het afdrukje is gewoon een kleurplaat van internet, volgens mij van Strawberry Shortcake. Ik vond hem gelijk al superleuk. Maar wat blijft het moeilijk om het goed in te kleuren en om de kleuren te laten passen bij het papier! Moet ik dan toch maar alle kleuren copics kopen...haha.
bedankt voor het langskomen!
lieve groetjes, Anja

3 opmerkingen:

 1. Hoi Anja,
  je kunt niet vroeg genoeg beginnen aan je kerstkaarten hoor! Ik moet er vandaag of morgen ook maar eens aan beginnnen, anders wordt het weer veel gestress in november...;)
  Deze is erg leuk, vooral ook door de kleuren. Het is weer eens iets anders dan traditioneel rood en groen.
  Hieronder zag ik trouwens nog meer mooie dingen staan!
  Groetjes, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leukerd zeg, maar wel lang geleden...
  groetjes, mams

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen